Nettsoft SmartCall

Introduksjon #

SmartCall er en programvare som kobler ditt kundesystem (CRM/ERP) trådløst sammen med telefoner i mobile bedriftsnett, slik at du kan jobbe enklere og spare tid i kundebehandlingen. Du kan lese mer om funksjonene i SmartCall her   Team of technicians using digital cable analyser on servers in large data center

Installasjon #

Veiledning for installasjon på enkeltstående PC(er). Se meny for andre installasjonsalternativer.

| Installasjonen er lik for alle CRM- og mobile bedriftsnett løsninger. Du trenger lisensnøkkel for å kunne benytte SmartCall. Denne er sendt på e-post. Ta kontakt på Chat eller support@nettsoft.no dersom du trenger å få den tilsendt på nytt.

1. Last ned SmartCall Setup programvaren (filen lagres normalt til mappen «Nedlastinger» på din PC).
    Dersom du skal installere SmartCall på flere maskiner, bør du opprette en mappe på en felles lokasjon, som alle har tilgang til.

2. Last ned/lagre lisensfilen (lisens.ini) du har mottatt på e-post i samme mappe som SmartCall setup filen
  3. Gå til mappen du har lagret SmartCall filene (Nedlastinger), og dobbelt klikk på SmartCall Setup programmet.
    Etter installasjon blir du bedt om å logge deg på bedriftsnettet, eller å registrere ditt telefonnummer.
    Åpne SmartCall «Innstillinger» (ikon ved systemklokken), velg «CRM integrasjon» for å tilpass innstillinger.
    Etter installasjon på første maskin, når SmartCall fungerer som ønskelig, åpner du SmartCall innstillinger og velger fanen «Overføring». Her kan du leser ut/eksporter filen innstillinger.ini, som du lagrer i samme mappe som SmartCall Setup-fil/programmet. Innstillingene og lisensfilen leses automatisk inn ved installasjon når de finnes i samme mappe som SmartCall Setup.
    For å kunne starte telefonsamtaler fra CRM-systemet og alle programmer på din PC må du lese veiledning Klikk og Ring i Windows (Click to Call) NB! Dette må utføres på alle maskiner.
    Les Kom i gang med SmartCall, og distribuer dokumentet til brukerne i bedriften.
    Lisensnøkkel
    Vedlagte lisensnøkkel (lisens.ini) er registrert på {{ company.name }}, og skal ikke distribueres eller benyttes av utenforstående.
    Support
    Dersom du trenger support finner du vår kontaktinformasjon her.
Help Guide Powered by Documentor
Suggest Edit