=

Oppsett i Telenor MBN

Sist endret 2023-01-16
  -

Spørsmål

Hvordan gjør man oppsettet i Telenor MBN for TMPC

Svar

Logg på Min Bedrift:

https://www.telenor.no/bedrift/min-bedrift/telenor-id/

Hold musen over «Mobilt bedriftsnett»

Den viser da en meny over «Mobilt Bedriftsnett», der klikker du på «Se avtale»

Nederst til venstre er den en knapp for Avtaleprodukter, klikk den

Klikk på «Tilknytning Nettsoft Status Push»

Der vises kontaktperson for mottak av passord. Hvis det ikke ligger noe her så klikk blyanten og legg inn info. Hvis det ligger noe der så sjekk at det er riktig, trykk evt blyant for å endre. Sjekk at mobilnummer ligger uten 47 foran, bare 8 siffer.

Når det er riktig så klikk blyant til høyre for brukernavn/passord.

Trykk på «Send nytt passord  på SMS». Brukeren angitt over vil da få en SMS med passord. Videresend denne SMSen til Nettsoft v/Jon Rellsve mobil 90881888.

Kopier deretter brukernavnet som vises her og lim inn i en epost og send til Nettsoft jon@nettsoft.no. Sjekk at hele brukernavnet har kommet med. Skriv også gjerne i mailen hvilket mobilnr SMS med passord ble sendt fra slik at vi kan identifisere de ulike SMSene vi mottar.