=
Stikkord: Dynamics

Brukeroppsett mot Dynamics

Sist endret 2023-05-26
  -

Spørsmål

Hvordan gjøres brukeroppsett mot Dynamics

Svar

Dette beskriver oppsett som gjøres på enkeltbrukere etter at systemansvarlig har gjort klart det generelle Dynamics oppsettet med koblinger og passord.

Oppsett av Dynamics innstillinger i SmartCall finner du i SmartCall innstillinger - CRM integrasjon:

Disse innstillingene endres etter at IT-ansvarlig har lagt inn nødvendige data for tilkobling til Dynamics.

OBS! For at SmartCall skal kunne gjør oppslag på telefonnummer i Dynamics, må registrerte telefonnummer i Dynamics ha en felles standard.
Du kan velge deres standard i bildet for CRM-innstillinger.

• Velg Innstillinger
  • Velg fanen CRM integrasjon
  • Velg "MS Dynamics"
  • Gjør eventuelle valg for om kontaktkortet skal åpnes automatisk eller manuelt ved innkommende og utgående samtaler (standard er Manuelt oppslag/klikk på ikon i SmartCall oppslagsvindu) Alternativt kan man velge a) når det ringer b) når samtale besvares.
  • Legg inn epostadresse/brukernavn i feltet "Bruker epost" (dette benyttes dersom det opprettes nye kontakter fra SmartCall for å lagre hvem som opprettet kontakten)
  • Velg fanen "Mobil integrasjon"
  • Legg inn telefonnummer, 8 siffer. (For enkelte operatører må også passord registreres)
  • Trykk OK for å lagre – SmartCall starter på nytt
  1. Telefonnummeret (mobil/Teams/IP) du har registrert i SmartCall være medlem av bedriftsnettet, og dersom operatøren bruker passord (Telenor MBN) må bedriftsnett passord må være korrekt (Se Innstillinger - Mobil integrasjon - Test om passord er korrekt)
  2. For å kunne ringe med mobil fra Dynamics (og alle andre programmer på din PC) er det viktig at du har tilpasset funksjonen "Klikk for å ringe" og Klikk for å ringe med hurtigtast". Bruker du Teams har Teams allerede gjort dette oppsettet.
  3. For at Dynamics åpning av kontaktkort ved innkommende samtaler skal fungere må du være innlogget i Dynamics i din nettleser.