=

Servicekonto for TMPC

Sist endret 2021-11-29
  -

Spørsmål

Hva slags konto skal opprettes for TMPC tjenesten

Svar

Nettsoft TMPC behøver en servicekonto i Office365.

Denne kontoen opprettes som en ulisensiert brukerkonto i Office 365 og behøver ingen spesielle rettigheter.

NB: Det er viktig at kontoen settes opp med passordpolicy at passord aldri utløper.
NB: Hvis man bruker MFA (multi faktor autentisering) er det viktig at denne kontoen settes opp uten MFA eller at man angir at det ikke skal benyttes MFA fra vår IP adresse 80.64.204.141.

Dersom man også har kalenderpush tjenesten hos Nettsoft kan kontoen som opprettes for Kalenderpush også benyttes av TMPC tjenesten.