=

SmartCall installasjonsveiledning

Sist endret 2023-05-26
  -

Spørsmål

Hvordan installere Nettsoft SmartCall

Svar

Installere på enkeltstående maskiner

(Ta kontakt dersom du planlegger utrulling av SmartCall i nettverk eller via VDI/Citrix)

1. Last ned SmartCall setup-program fra lenke med binders øverst i denne artikkelen.
    Dersom du bruker SuperOffice må du velge Setup-versjon for SuperOffice. For alle andre, velg Setup-Standard.
    • Setup-filen lastes normalt ned til mappen Nedlastinger på din PC.
    • Dersom du har mottatt lisensnøkkel i filen "lisense.ini", lagrer du denne i samme mappe som SmartCall setup-filen.

2. Dobbeltklikk på setup-filen for å starte installasjon
    Du må ha administratorrettigheter på din PC for å kunne installere SmartCall, eller IT-ansvarlig/leverandør må gjøre det for deg.

• Velg "Installer med standard innstillinger". Det er normalt ikke nødvendig å endre på noe.

3. Når SmartCall er installert, vil du avhengig av CRM-integrasjon og bedriftsnett operatør få beskjed om å logge på disse tjenestene

• Benytter du SuperOffice er det viktig at første som logger inn i SuperOffice er en SO-administrator (Brukernivå-0), og aktiverer SmartCall Integrasjonen for alle brukere.
    • Benytter du Telenor Mobilt Bedriftsnett må du utføre "Tilpasse SmartCall til Telenor MBN"

4. CRM-integrasjon
    Ta kontakt for avtale om oppsett av CRM-integrasjon. Dette er inkludert i etableringskostnaden.
    Dersom du vil tilpasse CRM-oppsettet selv, finner du dette ved å k
    likke på SmartCall ikon ved klokken (eller under pilen som viser skjulte ikoner på oppgavelinjen) og velg "Innstillinger" - "CRM-integrasjon"

5. Aktivere klikk for å ringe (click to call)
    Etter installasjon må du Aktivere Klikk for å ringe (click to call), slik at du kan starte telefonsamtaler fra ditt CRM-system og alle andre programmer på din PC
    OBS! Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Telenor kunder, da Telenor har avviklet den.

6. Vi anbefaler at du leser "Kom i gang med SmartCall", slik at du lettere kan forstå hvordan SmartCall benyttes. Distribuer gjerne lenken til andre SmartCall brukere.

Installere SmartCall på flere maskiner

Installasjon på flere maskiner anbefales utført etter at du har testet installasjonen på én maskin. For å forenkle installasjonen for andre, bør du opprette en mappe på en felles plassering hvor du lagrer SmartCall Setup-fil og lisens.ini-fil. I tillegg kan du eksportere innstillingene fra første installasjon, og lagre disse i samme mappe. Dette finner du i SmartCall menyen Innstillinger - Overføring.

Support

Trenger du hjelp kan du chatte med oss på support.nettsoft.no, sende e-post til support@nettsoft.no eller ring 22881919