=

Oppdatere SmartCall

Sist endret 2023-03-02
  -

Spørsmål

Hvordan oppdatere SmartCall

Svar

Slik oppdaterer du SmartCall til nyeste versjon

SmartCall blir kontinuerlig forbedret, og når det foreligger større endringer vil SmartCall brukere bli varslet om at oppdatering er tilgjengelig. Dersom du opplever problemer med SmartCall, eller ønsker tilgang til til siste versjon, kan du laste ned og kjøre SmartCall setup, som du finner lenket til øverst i denne artikkelen.

1. Last ned SmartCall Setup fra lenkene med binders øverst i denne artikkelen (Oppdateringen vil vise versjon 3.10.20 eller nyere)
    • Dersom du bruker SuperOffice må du laste ned Setup-fil for SuperOffice.

2. Kjør SmartCall Setup-fil, og installer med vanlige innstillinger. Dine personlige innstillinger beholdes dersom du oppdaterer en tidligere installasjon.
    • Dersom du ikke ser nedlastet setup-fil i din nettleser, vil du finne den under mappen Nedlastinger i Windows utforsker.

Har du spørsmål eller trenger bistand fra Nettsoft ber vi om at du henvender deg på vår online Chat, som du finner nederst til høyre, eller på support@nettsoft.no.

I større nettverk kan installasjon og oppdateringer rulles ut. Ta kontakt for informasjon.