=

Slå av automatiske oppdateringer

Sist endret 2021-11-08
  -

Spørsmål

Hvordan slå av automatiske oppdateringer i SmartCall

Svar

SmartCall blir jevnlig oppdatert med nye funksjoner og feilrettinger.

Automatiske oppdatering (standard)

Når det foreligger en viktig oppdatering, vil du få en melding på din PC-skjerm om at en oppdatering er tilgjengelig, og du kan klikke «Oppdater nå»-knappen som vises.
Oppdateringen tar vanligvis under ett minutt.

Opplever du problemer etter oppdateringen bør du gjøre en omstart av maskinen.

Dersom du ikke oppdaterer vil SmartCall etter en viss tid slutte å fungere, og du vil få melding om at programvaren har utgått. Ta i tilfelle kontakt med din forhandler eller Nettsoft.

Deaktivere automatiske oppdateringer

Dette anbefales ikke for vanlige brukere.

I visse datamiljøer kan det være ønskelig å styre oppdateringen for brukerne. Derfor kan IT-avdelingen velge å skru av automatisk oppdateringen i registry under:

• Datamaskin\HKEY_CURRENT_USER\Software\Nettsoft\SmartCall
  • AutoUpdate=0

(Eller tilsvarende i virtuelle servermiljøer)