=
Topp

TEST

Sist endret 2021-11-09
  -

Spørsmål

TEST

Her finner du MSI- og ZIP filer for utrulling på maskiner/nettverk.

Dersom bedriften har systemer for automatisk utrulling av programvare kan følgende rutine benyttes:

SmartCall bør først installeres for én bruker for test og tilpasninger. Når denne installasjonen fungerer som ønsket kan man gå videre og bruke dette oppsettet på de resterende brukerne.

• Først kopierer man ut oppsettet ved å velge Innstillinger - Overføring - Skriv/Eksport innstillinger til fil.

Den eksporterte filen skal beholde default navn "SmartCall innstillinger.ini" og lagres i en katalog som er tilgjengelig for brukerne. I samme katalog lagres lisensfilen "lisens.ini".

Msi filen kjøres silent uten spørsmål til brukeren med denne kommandoen der "katalognavn" erstattes med katalogen der ini filene er lagret:

msiexec.exe /i "SetupNettsoftSmartCall.msi" /quiet WRAPPED_ARGUMENTS="/S /inipath=c:\katalognavn"